torsdag 3 januari 2013

Torsdag em

Först och främst: GOTT NYTT ÅR.
Nu får vi se vad som ska hända detta år, har INTE lovat någonting, är för gammal för sånt.
Nyårsafon var vi på Hummelgatan, hos G-B & Leif. Vi blev hämtade av K-E & Berith, Leif tänkte hämta oss, men det ändrades, för brosan måste ju ha bilen och då hämtade dom oss. Det snöade ganska rejält i Idkerberget, när dom åkte ner, men i Blge, regnade det. Gissa om det var halt???
Började med en drink, åt en god supé, det blev nubbe till förrätten, gott vin till huvudrätten, desserten smakade också bra.
Det blir mycket prat & skratt när vi träffas, vi trivs bra ihop.
Hade kamera med, men bilderna blev sådär.....inga  kommer hit.
Det var ett väldigt smällande utanför och det är mitt i stan. Men vi hörde Jan Malmsjö
läsa nyårsklockorna & önska alla ett Gott Nytt År.
Försökte ringa efter taxi 4ggr, sen gav vi opp, vi låg kvar. Klockan hade då passerat 3.30, vet inte när jag var uppe så sent eller tidigt.....sov till 10.
Frukost, det är full fart på värdfolket, äggkokning, grötvärmning,tevatten, kaffekokning, vi blir sittande en bra stund, men det smakade så bra.
Fick skjuts hem av K-E & Berith, som följde med in, för att hämta TV, den bar K-E ner själv, fick in den i baksätet på bilen. Hoppas de har fått fart på den, hittade ju bruksanvisningen som tur var. Får ringa  & kolla.
Har varit om till apoteket, köpt mej ett par nya broddar, dessa SKA vara inne året runt, så man vet vad dom är.
Allt för idag.

2 kommentarer:

  1. Ni vakade in det nya året med besked ni
    Kram

    SvaraRadera
  2. berith o karl-erik6 januari 2013 kl. 08:19

    Ja ha du fick köpa nya,men då,har du för de behövs. Tog sparken idag när vi var ute o gick,att jag inte tänkte på det tidigare. Jättebra. Kul att ni o G-B o Leif var upp o hälsade på i spånsan. Igår kom Sören o B-M upp. Tänk Sören fick fart på snöslungan. En justeringssak. I morgon åker vi till Leksand. Vi hörs.

    SvaraRadera