måndag 21 januari 2013

Måndag fm.

Idag  på  fm, hade Lennart en tid att passa på VC. Efter Kanarieresan har han  lätt fått blåmärken, det behövdes inte mycket till stöt, förrän det uppstod ett märke, dessutom blödde han lätt näsblod om han snöt sej. Det är nog 3veckor sen han ringde & ville träffa en läkare. Gick ner på fastande mage, för det kanske skulle tas prover, men det stod det inget om i kallelsen, men vi tänkte underlätta lite & ha framförhållning. Nu är det så  ...att hör man inget är det ok, det blir nog så i det här fallet.
Kallt idag med -8, men solen vill komma fram, jag har inte varit utanför dörren i helgen, kanske jag går ut en sväng idag, det är ju ingen skidåkning idag, på TV alltså.
Bra program var det på TV igår, ser på "Örfilen", "En pilgrims död" & "Akuten",
(håller på & läser "Örfilen") men har inte kommit så långt.
Har kört en tvättmaskin på fm, tyckte det luktade bränt, vet inte om det kom från, hoppas det inte är min maskin som ska strejka.
Sätta in kort, nej det blir inte bra....

                                                   
Den här skulle varit med på förra bloggen, men det ville sej inte då. Men frysen såg inte ut så här, mycket is var det, men på 2 tim var det klart.


Allt för idag......

2 kommentarer:

  1. Hmmm.... Men med tanke på hur vårdsnurran ser ut kan man lätt bli bortprioriterad om man inte kräver ett svar. Ring och fråga hur proverna såg ut. Se till att de inte glömmer bort er.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående talare... och de kan glömma eller tro att nån annan gjort jobbet att skicka/ringa om provsvaret OM det nu skulle vara ngt

    Kram

    SvaraRadera