fredag 14 september 2012

Tandvärk.....

I förrgår hade Lennart så ont i munnen, så det var bara att ringa tandläkaren igen, men nu var det en tand i underkäken som "spökade" Fick en tid kl 14, detta var en tand som skulle dras, det sa Lennart innan han åkte ner. Jo, då den blev dragen, 1614 kr fattigare, men nu kanske det blir mindre värk, hörntanden fanns det igen tid för (rotfyllningen)
Det har blivit dåligt med sömn, för det bara vankas fram & tillbaka hela natten.


Men i morse ringde telefonen strax efter 8, tandläkaren ringer och frågar OM Lennart vill komma ner till kl 10?????
Nu rensades det i rotfyllnings-tanden, det var INTE så skönt enl. mannen.
Han fick åka till apoteket och köpa ut "piller" kåvepenin & citodon.
Nu bar det sej inte bättre än att citidon får han gallkänning av, så det får bli panodil, jag är förresten lika själv, tål INTE citodon.
Ja, det blir ingen bärplockning i helgen, flyttar fram det en vecka. Men jag tror det är marknad här, få se om vi går ner, beror på vädret.
   

4 kommentarer:

  1. Fy va tråkigt med tandvärk hoppas det blir bra nu. Det är nog ett klokt beslut att spara bärplockningen till nästa helg när jag är långledig. Kramis :-)

    SvaraRadera
  2. Ja jisses, stackars pappsen
    Tål inte heller citodon... magpaj a la grande...samma med diklofenakpreparat
    Hoppas att det blir en sovanatt inatt iaf

    Kram

    SvaraRadera
  3. Berith o Karl-Erik15 september 2012 kl. 07:23

    stackars Lennart. K-E var till tandhyg o hon sa att han ska dra en hörntand som var dålig o tid . rotfylld. Hon tog 900 kr för besöket. Det börjar bli lika dyrt som tandläkaren. Fick en tid efter älgjakten. Klokt att vänta med bärplockning för man ska inte böja sig ner. Vi har kalasväder i dag . I går var jag till frissan då var det regn o blåst. Ha det.....

    SvaraRadera
  4. Hoppas ni får en bra helg trots tandvärk. Här skiner solen, satt och fikade på terassen idag med Solveig. Hon blir här till måndag, kul med lite sällskap. Kram till er båda/ Rigmor

    SvaraRadera