onsdag 26 september 2012

Nästa Krylbo......

Skulle hämta Birgit kl. 9,oo för vi ska åka ner till Krylbo, för Birgit tyckte det fanns kläder där i rätta storlekar.Men det var inte bättre än, att jag försov mej, så vi kom iväg 3/4 timme senare. Men vi hinner nog med ändå. Vi har en gemensam bekant , som bor i Avesta, som vi tänker hälsa på samtidigt.
Det var inte mycket som föll i smaken, när det gäller kläder, ett par blusar & lite tyg & innerkuddar. Birgit köpte 2 blusar.
Ringde Ingrid, för att höra efter hur vi ska åka, efter vägbeskrivning så kom vi fram, lite utanför centrum.
Ingrid & jag har för många år sedan varit arbetskamrater, så det blev mycket tal om gamla minnen, måste tillstå att en del hade jag glömt.
Kände mej frestad att se om det fanns några kort från åren i Täby-kyrkby, hittade några, så när Ingrid kommer till Blge, får vi väl träffas & minnas igen.

                                    Ingrid & Birgit, hade en del att prata om.

Efter flera kaffetårar & ett möte med Ingrids dotter, var det dags att tänka på återresan.
Det här blev en heldag, en trevlig sådan. Tur med vädret hade vi också, för det var ju sagt att det skulle regna rikligt idag, inte i Avesta i allafall.
Men närmare Blge, började det regna. Åkte om vid Max, köpte goda hamburgare, som vi tog med till Byängsv. & mumsade i oss, det är så HIMLA gott med en hamburgare ibland.
Var hemma hos "gubben" strax före rapport.....en bra tisdag
Tack Ingrid & Birgit för idag.
                                  

2 kommentarer:

  1. Vilken trevlig utflykt det blev.

    SvaraRadera
  2. Va trevligt med. Lite tjejtraff. Var ni på outlet vid dalahasten??

    SvaraRadera