söndag 16 september 2012

Söndag fm.....

Det var ingen marknad på sta´n. Kommer inte ihåg vem som sa det till mej...gör detsamma det går bra att bara ta en vända på sta´n. Vi åkte ner & hämtade syrran, om vid bankomaterna, för vi hade lite kontanter i börsen, men det var innan vi visste att det inte var marknad. Leif var inte med, bättre i ryggen, så det går åt rätt håll. När vi gick förbi Qwarnströms ville Lennart vi skulle följa med in, för han hade varit in & tittat på en skinnväst. Nu var vi smakråd, han provade ett par & till slut bestämde han sej, den blir nog han att trivas i. Mycket snyggt på Qw-m, det var öppet hus i onsdags, men jag var inte ner, behöver inget speciellt, kanske göra mina ärmar på skinnjackan lite kortare, får lämna in den till veckan.
Men var in på Boråsmagasinet, det var Lennart, som ville titta lite,(han tycker om att handla, olik andra män) enl. syrran, är benägen att hålla med. Fast nu köpte jag mej ett par tajta jeans & en tunika, G-B köpte ett par små sjalar, att "piffa" upp sej med.
Om vid Almas konditori, syrran köpte goda äppelmunkar, nu få vi se om kaffet är klart när vi kommer hem till Leif, det var det.....men munkarna behövdes inte, för här finns det kärlekshandtag, så det räcker....
Vi har flyttat fram bärplockningen, till nästa helg....då mår nog både Leif & Lennart, lite bättre, men Leif ska INTE med i bärskogen.
För övrigt har tandvärken gett med sej, något så när.

     

1 kommentar:

  1. Jisses tackade du nej till äppelmunkar? Hade då jag inte klarat av. Men jag är oxå ordförande i föreningen "håll skinnet spänt" här i Flen ;)

    sv. Haha...nej men han åkte ut och metade en sväng till senare, nu har han iaf bete till 10-12 burar.

    Kram


    SvaraRadera