torsdag 13 december 2012

Hemma igen...

Kom hem igår em. Vi blev hämtade av Gun-Britt & Leif. Flyget var inte försenat, landade  exakt klockslag. Det var ganska trångt på planet, Lennart hade mycket svårt att röra sej, framför satt en person som ville ha stolen i "liggställning"och det utrymmet fanns ju inte. En liten gosse hade en besvärlig resa, han grät oavbrutet i 2tim, tyst en halv timme, sen var det färdigt igen, så höll det på hela resan.
Det var kallt när vi klev av planet -11  när vi åkte från Las Palmas var det 21 gr varmt, så det var en viss skillnad. Men vitt & fint.
Åkte till Kometgatan, fikade, doppade lussekatter som G-B hade bakat dagen innan, det var även ihandlat mjölk, bröd, pålägg & yoghurt, så det fanns till frukost, vilken GULLIG syster jag har.
Sorterade post, som var vi haft lagrad.
Sen var det dags att starta tvättmaskinen. Fick telefon blomsterhandlar´n, som skulle komma imorgon mellan 11-13, så man fick hålla sej hemma.
Idag har vi hållit på med nätanslutning till datorn, var opp till Telia, de hade skickat ett paket, fast jag sa att vi skulle vara borta till den 13 dec, så det hade gått i retur. Men vi fick en bredbandstelefon, men ingen beskrivning, vi är ju INTE ALLS tekniska, så det var lite knöligt, men RAOUL han hjälpte oss & som synes fungerar det. Men vi kan inte ha sakerna där vi ville ha dom.
Har för övrigt handlat lite mat, lagt undan sommarkläder, lämnat lite kläde på Emaus.
Blommorna som kom idag, var från Monica,Anna & Sara m fam. (kort senare)
har även fått gratulationer via postgången.
Nu är det dags för "slafen"

1 kommentar:

  1. Ja nu börjar ni väl komma tillrätta igen. Idag på em åker jag till Hedemora VC på julfest det blir kul träffa arbetskamraterna igen. Ska ut på stan köpa en julklapp för cirka 50 kr lägga under granen. Kramis!!

    SvaraRadera