lördag 1 december 2012

Ännu en blåsig dag...

Det vill INTE lugna ned sej med blåsten, jättevågor, gul flagg, inte så många som kan ta sej i vattnet. Men vi går lite längre bort, så det blir lite lä, där ligger fiskebåtarna, vi  badade där när vi var här förra gången.
Solen är framme en stund, varmt & gott, sen kommer det ett litet regnmoln, några stänk, sen blir det fint igen, så det är omväxlande. Men enl Astrid behövdes det regn, har varit torrt en längre period.
Sandskulptörerna jobbar på, ett enormt stort monument ser det ut att bli.

                                       Detta är sand, mina vänner.

  När vi gick från stranden igår, såg vi detta "konststycke".Hur i all friden kan han sitta kvar???Det var ingen muskelkraft, det syntes på armen.Lennart gav lite småpengar han tyckte "bluffen" var värd det.
                                   Hon kämpade mot blåsten.
Kommer precis ur duschen, skönt bli av med sand & salt, blåst håret, det blev riktigt skapligt för en gångs skull.Nu är det Lennarts tur.
Idag fyller Jakob år, tänk "lilla" Jakob blir 24 år, åååhhh, vad åren går.
Tänk att alla blir gamla, men inte jag,ha,ha,ha.
Må så gott alla vänner.
                                                   

4 kommentarer:

  1. Viket blåsväder hoppas det lugnar ner sig nån gång. Vilka skapelser i sand helt fantastiskt de är ju konstnärer!! Det är inte för vem som hellst. Spännande med gubben som sitter på ett rep? Eller?
    Kram från Gun-Britt & Leif

    SvaraRadera
  2. berith o karl-erik1 december 2012 kl. 12:14

    Vilket blåsväder ni fick,hoppas det lugnar sig. Tur att ni har bokat tre veckor så ni hinner få bättre väder. Idag har vi plockat fram advent. Ute,är det, som ett,julkort. Ha det bra. Kram

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna att vädret blir bättre, mera sol, mindre blåst. Men än har ni lite tid på er innan hemresan. Njut i fulla drag!!!! Kram till er båda/ Rigmor

    SvaraRadera
  4. Njut av värmen så länge ni kan!!! Idag har vi skitkallt!! Just nu 14,6- hemma hos oss då är det säkert 18-g hos andra i Borlänge. Vi ligger alltid lite varmare. Kram på er!!

    SvaraRadera