söndag 25 november 2012

Söndag fm.

Lennart mår inte alls bra, hostar nåt alldeles bedrövligt, han skyllar på airkonditionen, men den har inte varit på just något, förr har någon på nedresan smittat han, för de´fanns de som hostade rejält. Tråkigt är det i alla fall.
Solen skiner som vanligt, hett som attan på vår lilla balkong. Ska försöka gå upp på taket & läsa lite, där kanske det fläktar lite mer.

 Han drar ingen spader för tillfället....bara timmerstockar (snarkar) ljudligt.
Det blir kanske ett par rader på em.
Kul att ni är med.

5 kommentarer:

  1. Det var tråkigt att bli förskyld ni får uppsöka Apoteket om det inte går över. Hoppas du klarar dig. Hälsa Lennart krya på sig från oss Kram på er!!

    SvaraRadera
  2. Hej på er!!! Nu kom jag in på bloggen, har varit hos Kattis och hjälpt till, när Mats vatit bortrest. Lämnat och hämtat barnen i skolan. Vilket var bra för mig med lite motion och kul förstås. Har tänkt på er mycket, ni kommer att ha det underbart där ni är. Synd att en förkylning alltid kommer när man inte vill. Hoppas den går över fort. Många kramar till er båda / Rigmor

    SvaraRadera
  3. berith o karl-erik25 november 2012 kl. 13:12

    Hej. Ja det var tråkigt att Lennart har åkt på förkylning. Kan det vara efter sprutan eller som du säger på planet ner. Hälsa att han får krya på sig o pussa inte för mycket på honom. Nu är vintern på väg hit.,snö o minusgrader.väntas. Kramar till er.

    SvaraRadera
  4. Det har kommit lite pudersnö ikväll och mer väntas komma. Natti Natti

    SvaraRadera
  5. Usch o fy... Hoppas att pappa kryar på sig snart o att du klarar dig undan att bli sjuk.

    Mjuka o fina o nästan en storlek mindre - visst?! ;-)
    Kram!

    SvaraRadera