lördag 6 oktober 2012

Nattgäst...

Älgjakten börjar på måndag 8/10, så nu är Karl-Erik på plats i Spånsan.
Han behövde justera sitt jakttorn, för det började bli dåligt, därför kom han upp några dagar innan. Skulle även försöka plocka lite lingon, om nu vädret blev ok. Idag ser det bra ut, hoppas han hittar lite bär, vi har haft frost i natt. Men i skogen kanske bären har klarat kylan.
Han har sovit över hos oss, de´blev lite "grogga" mat & mycket prat, ja så är det när vi träffas.
  
 
                                  Karl-Erik & jag, en fisketur till Ramptjärn, i fjol. Det blev inte mycket napp och ändå mindre fisk....men trevlig utflykt, Berith & Lennart var också med.
Var om igår till min sjuka syster, en förkylning som heter duga.
Hade ringt för att höra om vi skulle kunna hjälpa till med handling, skulle ner på stan med en matta som behöver kemtvättas, då kunde vi ta det på en gång.
Nu är det uteplatserna kvar.....rensa blommor...kasta..in med dynor osv...osv.."boa" in sej för vintern... kram på er som läser....

3 kommentarer:

  1. Kallt här med i natt så nu eldas det i vedspisen igen, det är nice :)

    Kramen

    SvaraRadera
  2. Ja inte är jag nå bättre idag så det blir nog till att förlänga sjukskrivningen på måndag. Har suttit i fotöljen nere inatt och sovit för att inte hosta hela tiden! Kram Snorpälsen.

    SvaraRadera
  3. Å kära hjärtanes! Älgjakten ja... Å vi som är i London... Inte så mycket älg här ... Men minst lika mycket promenerande :-) kram!

    SvaraRadera